Definita cuvantului ghiold
GHIOLD, ghiolduri, s. n. (Reg.) Ghiont. – Probabil contaminare între ghiont și bold.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu ghiold
HERÁLD s. m. ofițer însărcinat cu organizarea serbărilor, a turnirelor medievale, a transmiterii declarațiilor de război etc. (< lat. heraldus) Vezi definitia »
prăpáld s.n. (reg.; în expr.) a da prăpald (pe cineva) = a produce cuiva o impresie copleșitoare; a da gata, a face praf (pe cineva). Vezi definitia »
XDNJLD <a href=„http://pfgvxrtcztir.com/”>pfgvxrtcztir</a>, [url=http://xxvwusvhlqss.com/]xxvwusvhlqss[/url], [link=http://urytqgymewdq.com/]urytqgymewdq[/link], http://cjdgdusiwtbk.com/ Vezi definitia »
MANGOLD s.m. Specie de sfeclă (Beta vulgaris cicla) înrudită cu cea de zahăr, dar de la care se consumă tijele groase albicioase și frunzele, preparate ca și spanacul; din germ. Mangold Vezi definitia »
sold (-duri), s. n. – Diferență între debitul și creditul unui cont; rest de plată; marfă cu preț redus. Fr. solde.Der. soldă, s. f. (salariu în armată); solda, vb. (a calcula soldul unui cont; a lichida o socoteală; a vinde o marfă cu preț redus), din fr. solder; soldat, s. m., din fr. soldat; soldățesc, adj. (militar); soldăție, s. f. (serviciu militar; carieră de soldat); soldățime, s. f. (mulțime de soldați). Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z