Definita cuvantului gravitațional
GRAVITAȚIONÁL, -Ă, gravitaționali, -e, adj. Care aparține gravitației, care se referă la gravitație, de gravitație. [Pr.: -ți-o-] – Din fr. gravitationnel.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu gravitațional
ALUVIÁL, -Ă, aluviali, -e, adj. Format din aluviune; aluvionar. [Pr.: -vi-al] – Din fr. alluvial. Vezi definitia »
INTRACEREBRÁL, -Ă, intracerebrali, -e, adj. Care se află sau se petrece în interiorul creierului. – Din fr. intracérébral. Vezi definitia »
TANTÁL s.n. Element chimic, metal rar, cenușiu, lucios, foarte dur, ductil și maleabil, care se află în unele minerale rare. [Var. tantaliu s.n. / cf. fr. tantale, it. tantalio]. Vezi definitia »
SUPRANATURÁL, -Ă, supranaturali, -e, adj. Care pare mai presus de forțele și legile naturii sau în contradicție cu acestea; care pare în afara naturii, a lumii percepute prin simțuri; care este atribuit unor forțe miraculoase; miraculos, fantastic. ♦ (Substantivat, n.) Ceea ce se pretinde a fi mai presus de legile naturii. ♦ Fără seamăn, extraordinar, excepțional. – Supra- + natural (după fr. surnaturel). Vezi definitia »
SPAȚIÁL, -Ă, spațiali, -e, adj. Care ține de spațiu, privitor la spațiu, din spațiu. ♦ Cabină spațială = capsulă cosmică. ♦ Spec. Referitor la spațiul cosmic, interplanetar. [Pr.: -ți-al] – Din fr. spatial. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z