Definita cuvantului greder
GRÉDER, gredere, s. n. Mașină folosită pentru diverse operații de construire și de întreținere a drumurilor, îndeosebi pentru nivelări. – Din engl. grader.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu greder
VOLTAMPÉR, voltamperi, s. m. Unitate de măsură a puterii electromagnetice aparente a unei circuit electric de curent alternativ la capetele căruia tensiunea este de un volt și prin care trece un curent de un amper. [Scris și: volt-amper] – Din fr. voltampère. Vezi definitia »
REMEMBER [Pron.: ri-mém-băr] vb. imper., s. n. (ca îndemn de a nu uita un eveniment important) ține minte! amintește-ți! (< engl. remember) Vezi definitia »
ACROTÉR s.n. (Arhit.) Soclu așezat pe un fronton pentru a susține statui, vase sau alte ornamente; (p. ext.) statuie sau elemente ornamentale așezate pe acest soclu. [Var. acrotéră s.f., acrotériu s.n. / < fr. acrotère]. Vezi definitia »
GIUVAIÉR, giuvaiere (giuvaieruri), s. n. Obiect de podoabă făcut (cu artă) din metal prețios (și pietre scumpe); bijuterie. ♦ Fig. Obiect de mare valoare (artistică); persoană cu deosebite calități. [Var.: juvaiér s. n.] – Din tc. cevahir (pl. lui cevher). Vezi definitia »
numerotér, numerotére, s.n. (înv.) numerotator (mașină care numerotează). Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z