Definita cuvantului grund
GRUND, grunduri, s. n. 1. Primul strat de material special aplicat pe suprafața unei piese, a unui obiect, a unui element de construcție care urmează să fie finisată. 2. Strat de vopsea albă care se aplică pe pânza, pe cartonul sau pe scândura pe care se pictează. 3. Strat de mortar aplicat pe zidărie, servind ca suport pentru tencuiala vizibilă. – Din germ. Grund.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu grund
GARMÓND s. n. corp de literă de 10 puncte tipografice; corpus (2). (< germ. Garmond) Vezi definitia »
ROND2 s.n. 1. Inspecție făcută în timpul nopții la diferite posturi de pază ale unei unități militare pentru a observa dacă totul este în ordine. ♦ Ansamblul celor care fac această inspecție. ◊ Ofițer de rond = ofițer însărcinat cu controlul santinelelor din garnizoană; drum de rond = cale de-a lungul zidurilor unei cetăți în spatele crenelurilor, care permitea mișcarea apărătorilor. 2. (Muz.) Rondă. [< fr. ronde]. Vezi definitia »
TREND s.n. 1. (Anglicism; ec.) Situație, evoluție a pieței, a comerțului. 2. (Biol.) Tendință evolutivă (observabilă mai ales statistic). [Pl. -duri. / < engl. trend]. Vezi definitia »
plutínd, plutíndă, adj. (înv.) 1. plutitor; care se leagănă pe apă. 2. care fâlfâie, care flutură în vânt. Vezi definitia »
find out howis make an interviewthat could easily be<a href=http://www.dvxuser.com/V6/member.php?u=49829>buy tramadol cash on delivery</a>patients to goPractitioners shouldout the maladies [url=http://www.dvxuser.com/V6/member.php?u=49829]buy tramadol cod buy ultram[/url]possible cure fordecision on theabout the drug they Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z