Definita cuvantului imuabil
IMUÁBIL, -Ă, imuabili, -e, adj. Care rămâne veșnic același, care nu se schimbă; permanent, constant, imutabil. [Pr.: -mu-a-] – Din fr. immuable.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu imuabil
ESCAMOTÁBIL, -Ă, escamotabili, -e, adj. 1. Care poate fi escamotat, care se poate escamota (1). 2. (Despre trenul de aterizare al unui avion) Care poate fi tras în aripă sau în fuzelaj. – Din fr. escamotable. Vezi definitia »
RESPIRÁBIL, -Ă adj. (despre aer) care poate fi respirat. (< fr. respirable) Vezi definitia »
SUSCEPTIBIL,-Ă, susceptibili,-e.adj. 1.(Despre oameni) Care se supără repede, supărăcios;sensibil. 2. Capabil, in stare să... 3. (Despre lucruri) Care poate suferi modificări, care poate lua diferite forme, care poate fi lucrat in diferite feluri,.- Din fr. susceptible. Vezi definitia »
CÓCTEIL s. n. 1. băutură dintr-un amestec de lichior, coniac sau vin cu zeamă de lămâie, sirop de zahăr și gheață. 2. reuniune mondenă la care se servește această băutură. 3. (fig.) ansamblu constituit dintr-un amestec de elemente diverse. 4. ~ Molotov = proiectil ofensiv constând dintr-o sticlă umplută cu un lichid exploziv. (< engl., fr. cocktail) Vezi definitia »
AMELIORÁBIL, -Ă, ameliorabili, -e, adj. (Rar) Care poate fi ameliorat. [Pr.: -li-o]. – Din fr. améliorable. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z