Definita cuvantului in
IN1- Element de compunere cu sens negativ și privativ, formând substantive, adjective, verbe. [Var.: im2-] – Din fr., lat. in-.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu in
INTRAUTERÍN, -Ă, intrauterini, -e, adj. Care are loc, care este în interiorul uterului. [Pr.: -tra-u-] – Din fr. intra-utérin. Vezi definitia »
SANHEDRÍN s. n. Tribunal suprem la vechii iudei; fig. grup de oameni care formează un cerc închis, având pretenția de a da, într-un anumit domeniu, sentințe infailibile. – Din fr. sanhédrin. Vezi definitia »
[? in magh. „sánta [pron. șAnta]”], in zona dârjiului [székelyderzs / darsch]; jocul se numeste in magh. [székely] filkó [tavi]] Un atu special de la jocul de carti COLOP sau FILCAI, jucat in Transilvania, probabil importat de la sasi sau unguri. Apare doar la jocul in sase si consta din doua carti de sapte, rosu si verde, cel rosu fiind cea mai mare carte din joc Vezi definitia »
selsín s. n., pl. selsínuri Vezi definitia »
MANECHÍN s. n. 1. figură de lemn, de ceară etc. care reprezintă corpul (sau numai bustul) omului, pentru pictori, sculptori etc. ca model sau ca suport pentru a proba sau expune țesături, haine etc. 2. persoană care prezintă modelele de îmbrăcăminte ale marilor ateliere sau fabrici de confecții. 3. (fig.) om lipsit de personalitate, ușor influențabil. (< fr. mannequin) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z