Definita cuvantului inch
INCH s. m. Unitate de măsură pentru lungime, egală cu 2,54 cm, folosită în Anglia și în Statele Unite ale Americii. [Pr.: inci] – Cuv. engl.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu inch
SCOTCH1 s. n. Fâșie transparentă care servește pentru lipirea unor materiale, mai ales a hârtiei. [Pr.: scoci] – Cuv.engl. Vezi definitia »
KITSCH, kitschuri, s. n. Termen folosit pentru a determina un obiect decorativ de prost gust. ◊ Reproducere sau copiere pe scară industrială a unor opere de artă, multiplicate și valorificate comercial. [Pr.: chici] – Din germ. Kitsch. Vezi definitia »
BLOCH [blɔh], Ernst (1887-1977), filozof german. Între 1933 și 1948 a trăit în exil. Prof. univ. la Leipzig. A cercetat semnificația social-culturală a „utopiei”, sensul și rolul „speranței” în procesul progresului social, dintr-o perspectivă marxistă renovată, caracterizată ca „noua etică” („Spiritul utopiei”, „Principiul speranței”). Vezi definitia »
SCOTCH1 [SCOCI] s. n. whisky scoțian. (< engl. scotch) Vezi definitia »
BULL-FINCH [BÚL-FINCI] s. n. obstacol la alergările de cai, format dintr-un taluz de pământ sau zid cu nuiele deasupra. (< fr., engl. bull-finch) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z