Definita cuvantului indispus
INDISPÚS, -Ă, indispuși, -se, adj. Care nu este bine dispus, care este supărat, mâhnit. ♦ Care nu se simte bine, care este ușor bolnav. ♦ (Fam.; despre femei) Care este în perioada de menstruație. – V. indispune. Cf. fr. indisposé.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu indispus
CONVÓLVULUS s. m. plantă erbacee perenă, cu tulpina târâtoare sau agățătoare, lungă și cu flori albe; volbură, rochița-rândunicii. (<fr., lat. convolvulus) Vezi definitia »
ANASTASIUS, numele a doi împărați bizantini: A. I (491-518). A construit în 512 un zid de apărare de c. 80 km la N de Constantinopol („Zidul lui Anastasius”). A. II (713-715). Vezi definitia »
BACHUS (în mitologia romană), zeul vinului, al viței de vie și al beției orgiastice, Fiul lui Iupiter și al nimfei Semele. Identificat la greci cu Dionysos. Vezi definitia »
CONCÉNTUS s. n. melodie corală liturgică la unison, melismatică, care se opune recitării solo. (<fr. concentus) Vezi definitia »
ARCTURUS [s.pr.! – CM] (< gr. arkturos, din arktos „urs” si oura „coada”, ASTR.) una din cele mai luminoase stele din emisfera boreală. Face parte din constelația Boarul și este de mărimea stelară zero. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z