Definita cuvantului infrasunet
INFRASÚNET, infrasunete, s. n. Vibrație mecanică a unui mediu nepercepută de urechea omului (ci numai cu ajutorul simțului tactil), care se propagă sub formă de unde, ca și sunetele, dar având o frecvență mai mică decât a acestora. – Infra-+sunet (după fr. infra-son).

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu infrasunet
mangét (mangéturi), s. n. – Volan, garnitură înv. a rochiei de damă. Probabil fr. manchette (Tiktin; Candrea). Cf. manșetă. Vezi definitia »
CVINTÉT s. n. 1. formație muzicală alcătuită din cinci interpreți. 2. compoziție scrisă pentru o astfel de formație. 3. linie de atac a unei echipe (de fotbal) compusă din cinci jucători. 4. cvinarie. (< it. quintetto, fr. quintette) Vezi definitia »
CUPLÉT s. n. 1. piesă muzicală vocală cu conținut satiric în care toate strofele textului se cântă pe aceeași melodie. 2. poezie satirică cu mai multe strofe și un refren. ◊ strofă a unui cântec, a unei poezii. 3. secțiune intercalată între refrenele unui rondo. ◊ cântec intercalat între scenele unui vodevil. (< fr. couplet) Vezi definitia »
GORUNÉT, goruneturi, s. n. Goruniș, goruniște. – Gorun + suf. -et. Vezi definitia »
JET1 s. n. vână de fluid sau de flăcări care țâșnește cu presiune printr-un orificiu sau ajutaj. (< fr., engl. jet) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z