Definita cuvantului instinctual
INSTINCTUÁL, -Ă, instinctuali, -e, adj. Instinctiv (1). [Pr.: -tu-al] – Din fr. instinctuel.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu instinctual
PROFESIONÁL, -Ă adj. Referitor la o profesiune, legat de o profesiune. ♦ Secret profesional = informație pe care o deține cineva, legată de profesiunea sa, și pe care nu are dreptul s-o divulge; școală profesională = școală medie tehnică care pregătește cadre de muncitori calificați. // adv. Cu obișnuința unui profesionist. [Pron. -si-o-. / cf. fr. professionnel]. Vezi definitia »
INFLEXIONÁL, -Ă adj. referitor la inflexiune. ♦ (mat.) tangentă ~ă = tangentă a unei curbe în punctul de inflexiune. (< fr. inflexionnel) Vezi definitia »
OCCIDENTÁL, -Ă, occidentali, -e, adj. Care ține de apus1 (2), mai ales de apusul Europei și de America, care are caracteristicile vieții de acolo; apusean, vestic. ♦ (Substantivat) Persoană care face parte din populația de bază a unei țări din Occident; (la pl.) popoarele din Occident. – Din fr. occidental, lat. occidentalis. Vezi definitia »
VOLIȚIONÁL, -Ă, voliționali, -e, adj. Care se referă la voință, care este determinat de voință; volitiv. [Pr.: -ți-o-] – Din fr. volitionnel. Vezi definitia »
GAVIÁL s.m. Specie de crocodil cu botul foarte lung și îngust, umflat la capăt, care trăiește în fluviile din India și Birmania. [Pron. -vi-al. / < fr., engl. gavial, cf. hind. gharvial]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z