Definita cuvantului interstițial
INTERSTIȚIÁL, -Ă, interstițiali, -e, adj. Care se află într-un interstițiu, care provine dintr-un interstițiu sau se referă la interstițiu. ♦ Țesut interstițial = țesut conjunctiv care se află între elementele în funcție ale unui organ, formând masa lui principală. ♦ (Despre leziuni, inflamații) Care s-a localizat în țesutul conjunctiv al unui organ. [Pr.: -ți-al] – Din fr. interstitiel.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu interstițial
INDUSTRIÁL, -Ă adj. referitor la industrie; bazat pe industrie, (produs) de industrie; cu o industrie dezvoltată. ♦ chimie ~ă = ramură a chimiei care se ocupă cu folosirea procedeelor chimice în tehnica fabricației. ◊ (despre plante) din care se extrag anumite produse industriale (ulei, fibre). (< fr. industriel) Vezi definitia »
A AVEA UN CONTACT SEXUAL (d. homosexuali) a se arde în bulan / creț / semering, a se buli, a face bragă / contorul, a intra prin dos / prin spate, a se pune capră, a rupe fundul (cuiva), a o trage la cercul maro. Vezi definitia »
IREÁL, -Ă adj. care nu există în realitate; nereal, imaginar, fantastic. ◊ (despre verbe) care prezintă acțiunea ca pe o ipoteză nerealizată sau nerealizabilă. (< fr. irréel) Vezi definitia »
MENSTRUÁL, -Ă, menstruali, -e, adj. Care se referă la menstruație, de menstruație. [Pr.: -stru-al] – Din lat. menstrualis. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z