Definita cuvantului intraglandular
INTRAGLANDULÁR, -Ă, intraglandulari, -e, adj. Care se află, care se petrece în interiorul glandelor. – Intra1-+glandular.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu intraglandular
boscár (boscári), s. m. – Prestidigitator, scamator. De la Bosco, prestidigitator italian (1793-1862), care a dat reprezentații la Iași prin 1826 (REW 1227; DAR; Tagliavini, Arch. Rom., XII, 220). După Migliorini, Dal nome propio al nome commune, Ginebra 1927, p. 192, și mai puțin probabil din numele francezului Boscard.Der. boscărie, s. f. (scamatorie). Vezi definitia »
bear; [url=http://naltrexoneinjection.com]gauloises cigarette[/url]; [url=http://nadita.net]karelia lights[/url]; [url=http://niche-street.com]state express[/url]; Vezi definitia »
SUPRABUGETÁR adj. extrabugetar. (< supra1- + bugetar) Vezi definitia »
FALAITÁR, falaitari, s. m. Călăreț pe unul dintre caii înaintași înhămați la o trăsură domnească sau boierească de ceremonie și care ținea caii de dârlogi. – Din rus. foreitor, germ. Vorreiter. Vezi definitia »
AGRÁR, -Ă, agrari, -e, adj. Care se referă la proprietatea funciară și la problemele legate de această proprietate. ◊ Reformă agrară = reformă prin care marile latifundii moșierești sunt expropriate și împărțite țăranilor muncitori. Problema (sau chestiunea) agrară = problema căilor de dezvoltare a agriculturii și a raporturilor de clasă la sate. Țară agrară = țară care își sprijină economia în special pe producția agricolă. – Fr. agraire (lat. lit. agrarius). Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z