Definita cuvantului inventaria
INVENTARIÁ, inventariez, vb. I. Tranz. A face, a întocmi un inventar; a înregistra, a trece în inventar; a inventoria. [Pr.: -ri-a] – Din it. inventariare.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu inventaria
XEROGRAFIÁ, xerografiéz, vb. I. Tranz. A supune procesului de copiere un material tipărit, scris sau ilustrat de pe hârtie sau film, în care regiunile de pe suprafața unei coli albe corespunzătoare acelora ale originalului care se doresc a fi reproduse sunt sensibilizate prin încărcare electrostatică, așa încât, în momentul în care li se aplică un strat de rășină colorată încărcat cu sarcină opusă, doar regiunile încărcate inițial rețin depunerea de rășină care ulterior este integrată în mod permanent în coala albă. [ind. prez. 3 sg. și pl. xerografiáză] (cf. engl. xerography) [def. MW] Vezi definitia »
unde pălăria / pielea mea? expr. unde naiba? Vezi definitia »
ARCADIA, reg. istorică în Grecia, situată în centrul Peloponesului. Ținutul muntos și izolat al A. a intrat în poezia elenistică și latină ca spațiul unei vieți bucolice, idilice. Vezi definitia »
AUTOCALOMNIÁ vb. I. refl. A-și calomnia propria persoană. [< auto1- + calomnia]. Vezi definitia »
SAIÁ1, saiele, s. f. Ață pentru însăilat; p. ext. cusătură provizorie, cu împunsături rare; șular. [Pr.: sa-ia] – Et. nec. Cf. însăila. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z