Definita cuvantului împuternicire
ÎMPUTERNICÍRE, împuterniciri, s. f. 1. Acțiunea de a împuternici și rezultatul ei. ♦ (Jur.) Mandat, procură. 2. (Rar) Întărire, fortificare. ♦ Intensificare. – V. împuternici.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu împuternicire
IDOLATRIZÁRE s.f. Acțiunea de a idolatriza și rezultatul ei. [< idolatriza]. Vezi definitia »
NÁSTURE, nasturi, s. m. 1. Obiect de metal, sidef, os, lemn, material plastic etc., de diferite forme, care servește la încheiatul hainelor, al pernelor etc. sau ca ornament la o haină; bumb. 2. (Reg.) Tabletă, comprimat, pastilă (conținând o substanță medicamentoasă). – Et. nec. Vezi definitia »
a ridica halbere expr. (glum.) a bea bere la halbă. Vezi definitia »
EPUIZÁRE, epuizări, s. f. 1. Acțiunea de a (se) epuiza; terminare, isprăvire. 2. Operație de îndepărtare cu ajutorul pompelor a apelor din interiorul unei săpături sau al unui batardou în vederea executării unor lucrări de construcții. 3. Pierdere a capacității funcționale a unui organ, a unui sistem sau a întregului organism în urma unei solicitări excesive; extenuare, oboseală, uzură [Pr.: -pu-i-] – V. epuiza Vezi definitia »
Stare de spirit care se regaseste la fetele cu par cret cu ochelari, frumoase, destepte si pline de viata. Persoanele care au aceasta stare de spirit au o gandire pozitiva.Cea mai cunoscuta persoana cu aceasta stare de spirit este Ipilica. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z