Definita cuvantului înde
ÎNDE prep. (Înv. și reg.) 1. (Înaintea unui pronume la pl. sau între două pronume care se află în raport de reciprocitate) Între, laolaltă, împreună. 2. Spre, către. În + de4.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu înde
FUNGÍDE s. f. pl. grup de plante inferioare fără clorofilă, care se hrănesc cu substanțe organice gata preparate; ciuperci. (< lat. fungidus) Vezi definitia »
DESCÍNDE vb. III. intr. 1. A se trage din cineva, a avea o anumită descendență. 2. A coborî, a se da jos. 3. A se opri pentru un anumit timp undeva. 4. (Despre organele forței publice) A se deplasa la fața locului pentru a face o investigație. [P.i. descínd, perf.s. -insei, part. -ins. / < lat. descendere, cf. fr. descendre]. Vezi definitia »
STEGANOPÓDE s. f. pl. ordin de păsări cu o palmură care reunește patru degete, în loc de trei, ca la alte palmipede (pelicani, cormorani, fragate etc.). (< fr. stéganopodes) Vezi definitia »
DE LOCUINTA Vezi definitia »
CHENGDE, oraș în NE Chinei (Hebei), la NE de Beijing; 337 mii loc. (1986, cu suburbiile). Expl. de cărbune și min. de mangan. Centru turistic. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z