Definita cuvantului înnodat
ÎNNODÁT, -Ă, înnodați, -te, adj. (Despre fire) Care este legat, unit printr-un nod. ♦ Care a făcut nod; care are unul sau mai multe noduri. – V. înnoda.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu înnodat
DEAD-HEAT DÉ-DIT/ s. n. clasament la egalitate a doi concurenți care ajung în același timp la linia de sosire. (< engl. dead-heat) Vezi definitia »
RUNCINÁT, -Ă adj. (Despre frunze) Cu marginea inegal dințată, dinții fiind înclinați în spate. [< engl. runcinate, cf. lat. runcinare – a da la rindea]. Vezi definitia »
COLONÁT s. n. (În Imperiul Roman și în evul mediu în Europa) Formă de relații sociale caracterizată prin legarea din ce în ce mai strânsă a colonilor1 de pământul pe care îl lucrau și pentru care plăteau proprietarilor dijmă. – Din lat. colonatus, fr. colonat. Vezi definitia »
AMBRÁT, -Ă adj. 1. Care are parfum de ambră; care miroase a ambră. 2. de culoarea chihlimbarului. [Cf. fr. ambré]. Vezi definitia »
BIGEMINÁT, -Ă adj. 1. (despre frunze) cu pețiol comun divizat în două. 2. (despre puls) a cărui pulsație normală este urmată de o extrasistolă. 3. (despre golul unei ferestre, uși) divizat în patru părți. (< fr. bigéminé) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z