Definita cuvantului învecina
ÎNVECINÁ, învecinez, vb. I. Refl. recipr. A fi vecin cu cineva sau cu ceva; a fi alături de cineva sau de ceva, a avea hotar comun. – În + vecin.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu învecina
RĂZGHINÁ, răzghín, vb. I. Refl. (Reg.; mai ales despre animale) A-și rupe picioarele, depărtându-le prea mult unul de altul; p. gener. a se rupe. – Răz- + [îm]bina. Vezi definitia »
REPUGNÁ vb. I. intr. A-i produce cuiva silă, oroare, dezgust; a-i displăcea profund. [P.i. 3,6 repúgnă. / < fr. répugner, cf. lat. repugnare – a rezista]. Vezi definitia »
sprâncená, sprâncenéz, vb. I (reg.) 1. a pune căpute (la o încălțăminte uzată); a căputa, a încăputa. 2. a însura. Vezi definitia »
ABANDONÁ, vb. I. 1. A părăsi pe cineva sau ceva întrerupând îndeplinirea unor obligații materiale sau morale. A abandona copiii, casa, prietenii. 2. A renunța la o activitate înainte de încheierea ei. A abandona un contract, serviciul, un joc, o idee. Vezi definitia »
CAPITONÁ vb. I. tr. A tapisa; a acoperi cu tapițerie (un fotoliu etc.); a acoperi (un perete sau o ușă) cu un strat izolator împotriva zgomotelor și a altor tulburări sonore. [< fr. capitonner]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z