Definita cuvantului înveterat
ÎNVETERÁT, -Ă adj. v. inveterat.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu înveterat
LUMPENPROLETARIÁT s.n. (În ideologia marxistă) Categorie de oameni declasați, fără ocupație precisă, care se formează în societatea capitalistă ca urmare a șomajului, descalificării și pauperizării și care devin adeseori unelte în mâna exploatatorilor. [< germ. Lumpenproletariat]. Vezi definitia »
DERIVÁT I. s. m. substanță preparată din altă substanță și care se aseamănă ca structură moleculară cu substanța din care provine. II. s. n. 1. produs industrial care se extrage dintr-o anumită materie primă. 2. cuvânt format prin derivare de la un alt cuvânt. 3. lucru care derivă din altul. III. s. f. (mat.) limita (finită) a raportului dintre creșterea unei funcții și creșterea argumentului, când acesta tinde către zero. (< deriva, după fr. dérivée) Vezi definitia »
ARTICULÁT, -Ă, articulați, -te, adj. 1. (Despre sunete, cuvinte etc.) Emis, rostit prin mișcarea organelor vorbirii. 2. (Despre substantive sau un echivalent al lor) Cu articol. 3. Cu articulații, format din articulații. – V. articula. Vezi definitia »
URÁT s. m. sare a acidului uric. (< fr. urate) Vezi definitia »
MALȚÁT, -Ă, malțați, -te, adj. (Despre alimente) Cu malț. – Malț + suf. -at. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z