Definita cuvantului înzestrat
ÎNZESTRÁT, -Ă, înzestrați, -te, adj. Prevăzut cu cele necesare. ♦ Fig. Dotat cu calități deosebite, talentat. – V. înzestra.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu înzestrat
ÎNCĂIERÁT s. n. (Reg.) Încăierare. – V. încăiera. Vezi definitia »
TRATÁT, -Ă, tratați, -te, adj. v. TRATA. – [DEX '98] Vezi definitia »
NERAMIFICÁT adj. v. PALMIER. (La pl.) Nume dat mai multor specii de arbori tropicali și subtropicali cu trunchiul drept, neramificat, având în vârf o coroană bogată de frunze penate sau palmate (1); (și la sg.) arbore care face parte dintr-una din aceste specii; palm. [DEX '98] Vezi definitia »
AZOTÁT1, azotați, s. m. Sare a acidului azotic; nitrat. – Din fr. azotate. Vezi definitia »
DIPLOMÁT2, -Ă, diplomați, -te, subst., adj. I. 1. S. m. și f. Persoană oficială care are misiunea de a întreține relații cu reprezentanții oficiali ai altor state sau de a trata în numele statului său. 2. S. m. și f. Persoană care știe cum să trateze o afacere, cum să se comporte într-o situație (pentru a-și atinge scopurile). 3. Adj. Care este abil, subtil, șiret în relațiile sociale; care arată, trădează abilitate, subtilitate, șiretenie; diplomatie2. II. S. n. Prăjitură preparată dintr-o cremă aromată cu rom peste care se adaugă frișcă și fructe zaharisite. – Din fr. diplomate. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z