Definita cuvantului jilăvi
JILĂVÍ, jilăvesc, vb. IV. Tranz. și refl. A (se) umezi – V. jilav.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu jilăvi
SERVÍ vb. I. tr. 1. a îndeplini anumite funcții, însărcinări față de cineva; a sluji. 2. a aduce (bucatele) la masă. ◊ a oferi cumpărătorilor cele cerute. 3. (la unele jocuri sportive sau la cărți) a pune mingea sau cărțile în joc. II. intr. a folosi la..., a avea rolul de... III. refl. a se folosi, a face uz de... ◊ (despre oameni) a lua să mănânce sau să bea. (< fr. servir) Vezi definitia »
OTĂVÍ, pers. 3 otăvește, vb. IV. Intranz. (Despre ierburi) A crește din nou în același an, după ce a fost cosit o dată; (despre terenuri) a se acoperi de otavă, a înverzi. – Din otavă. Vezi definitia »
PAHLAVÍ s.f. (Lingv.) Limba persană vorbită între sec. III și IX, pentru care se folosea un alfabet semitic. [Var. pehlevi s.f. / < fr., engl. pahlavi < cuv. persan]. Vezi definitia »
ABSOLVÍ (1) absolvesc, (2) absólv, vb. IV. Tranz. 1. A termina un an școlar, un ciclu sau o formă de învățământ. 2. A scuti pe cineva de pedeapsă; a ierta. – Din germ. absolvieren, lat. absolvere. Vezi definitia »
CAPRIVI, Leo, conte von (1831-1899), general și om politic german. Cancelar (1890-1894), a continuat politica lui Bismarck de consolidare a legăturilor cu Austro-Ungaria și Italia. Pe plan militar a întărit potențialul de luptă al armatei. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z