Definita cuvantului jurnalism
JURNALÍSM s. n. Ziaristică, gazetărie, publicistică. – Din fr. journalisme.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu jurnalism
EUNUCOIDÍSM s.n. Insuficiență testiculară. ◊ Eunucoidism feminin = Insuficientă maturație ovariană la pubertate. [Pron. e-u-nu-co-i-. / < fr. eunuchoïdisme]. Vezi definitia »
TERORÍSM s. n. 1. Totalitatea actelor de violență comise de un grup sau de o organizație pentru a crea un climat de insecuritate sau pentru a schimba forma de guvernământ a unui stat. 2. Atitudine, manifestare teroristă. – Din fr. terrorisme. Vezi definitia »
ALPINÍSM s. n. Sport în care, cu ajutorul unei tehnici speciale, se execută ascensiuni pe culmi muntoase greu accesibile. – Fr. alpinisme. Vezi definitia »
ROUSSEAUÍSM s.n. Concepția lui Jean-Jacques Rousseau, având la bază principiul revenirii la natură și aplicarea lui în viață și pedagogie. [Pron. ru-so-ism. / < Rousseau – gânditor iluminist și scriitor francez + -ism]. Vezi definitia »
CATOLICÍSM s.n. (Bis.) Confesiune creștină în fruntea căreia se află papa de la Roma și care are ușoare diferențe de doctrină față de alte confesiuni. [Cf. fr. catholicisme]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z