Definita cuvantului alogam
ALOGÁM, -Ă, alogami, -e, s. f., adj. 1. S. f. Plantă a cărei fecundare se face cu polen provenit de la o altă plantă din aceeași specie. 2. Adj. Referitor la alogamie, în legătură cu alogamia. – Din fr. allogame.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu alogam
AD LÍTTERAM loc. adv. Cuvânt cu cuvânt, fără nici o schimbare, întocmai; literal. [< lat. ad litteram – cum este scris]. Vezi definitia »
BUCKINGHAM [bákiŋgəm], George VILLIERS, duce de (1592-1628), om politic englez. Inspirator al politicii absolutiste a regilor Iacob I și Carol I Stuart. Vezi definitia »
ÓSRAM s. n. Aliaj de osmiu și wolfram, folosit la fabricarea filamentelor de becuri electrice cu incandescență. – Din germ. Osram. Vezi definitia »
Am cautat la dumneavoastra cuvantul avatar, pentru ca apare pe un forum unde vreau sa ma conectez si nu stiam daca acolo trebuie pus un cuvant sau o poza. Definitiile gasite m-au dat pe spate. Cred ca ar trebui sa introduceti si o definitie care sa corespunda sensului modern. Va felicit pentru ceea ce faceti! Vezi definitia »
ABRAHAM, Paul (1892-1960), compozitor ungur. Operete („Victoria și-al ei husar”, „Floarea din Hawaii”) și muzică de film. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z