Definita cuvantului vâjiit
VÂJIÍT s. n. v. vâjâit1.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu vâjiit
COPROLÍT s. m. 1. excrement fosil. 2. fosfat natural de calciu, din petrificarea excrementelor animalelor fosile, îngrășământ în agricultură. ◊ calcul (II) fecal. (< fr. coprolithe) Vezi definitia »
pioncăít2, -ă, adj. (reg.) 1. slab, topit (de boală sau de bătrânețe); care este fără putere, fără vlagă; pioncăit. 2. care merge, se deplasează greu. 3. care are vedere slabă. 4. mocoșit, mocăit. Vezi definitia »
RECUCERÍT, -Ă, recuceriți, -te, adj. Cucerit din nou. – V. recuceri. Vezi definitia »
TRÁNZIT s.n. Trecere (fără staționare) de mărfuri sau de persoane printr-o țară străină; scutire de taxe vamale acordată de un stat unor mărfuri care trec prin teritoriul său în altă țară; tranzitare. ◊ Bilet de tranzit = autorizație scrisă privind scutirea de vamă a unor mărfuri care sunt în trecere prin țară; drum de tranzit = drum public care ocolește localitățile; în tranzit (despre călători, vagoane etc.) = în trecere. ♦ Trecere a unui material organic printr-un organ. ♦ (În telefonie și radiofonie) Operația de recepționare a unei convorbiri sau a unui mesaj și de retransmitere a lui la un alt post. [Pl. -turi, -te. / < fr. transit, it. transito, cf. lat. transitus – trecere]. Vezi definitia »
GUGĂLIT, gugălește-l, s.m. 1. Caută cu ajutorul motorului de căutare Google pe internet. 2. Căutare generică pe internet. – din engleză – google-it Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z