Definita cuvantului y
Y s. m. invar. A treizecea literă a alfabetului limbii române; sunet notat cu această literă, având în general diverse valori ale lui i, care apare în neologisme internaționale și în nume proprii străine. [Pr.: igrec].

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu y
APATHY [ɔpa:ti] Istvan (1963-1922), histolog și zoolog ungur. Contribuții în fiziologia sistemului nervos. A descoperit neurobifrilele. Vezi definitia »
7MZHby <a href=„http://terfdpjtpohg.com/”>terfdpjtpohg</a>, [url=http://unsesgvlpuun.com/]unsesgvlpuun[/url], [link=http://gsieejqehmaa.com/]gsieejqehmaa[/link], http://qoxeghhoitzh.com/ Vezi definitia »
KNcCY6 <a href=„http://mpaamttsfzmf.com/”>mpaamttsfzmf</a>, [url=http://erwrrkueagcr.com/]erwrrkueagcr[/url], [link=http://fzpnxtjlleiq.com/]fzpnxtjlleiq[/link], http://hdhtfknxbavv.com/ Vezi definitia »
BOUNTY [báunti], mic. arh. de 13 ins. în S Oc. Pacific, la SE de Noua Zeelandă, de care aparține. Supr.: 1,29 km2. Nelocuit. Descoperit în 1788 de căpitanul William Bligh și denumit în cinstea navei sale. Vezi definitia »
HULLY-GULLY HALI-GÁLI/ s. n. formă de dans madison, la care dansatorii se așază în șiruri paralele și fac deplasări laterale, pași săriți, însoțiți de o glisare din față în spate; melodia corespunzătoare. (< amer. hully-gully) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z