Definita cuvantului zbuciuma
ZBUCIUMÁ, zbúcium, vb. I. 1. Refl. A se frământa sufletește; a se chinui. 2. Refl. și tranz. A (se) mișca cu neastâmpăr; a (se) agita cu violență. – Probabil din buciuma.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu zbuciuma
ÎNLĂCRIMÁ, înlăcrimez, vb. I. 1. Intranz. (Despre oameni) A plânge, a lăcrima. 2. Intranz. și refl. (Despre ochi) A se umple de lacrimi; a lăcrima. [Var.: înlăcrămá vb. I] – În + lacrimă. Vezi definitia »
RITMÁ vb. I. tr. A da, a imprima un ritm (unei melodii); a pune accentul pe silabele unui vers, ale unei fraze. [Cf. fr. rythmer]. Vezi definitia »
ma, de ce dracu nu acceptati cuvinte precum obfusca sau procrastinatie sau nombrilism? vi se pare ca stam prea bine cu lexicul? bagati la greu daca bagati! mai ales cuvinte care chiar trebuie sa nu lipseasca din vocabularul unei limbi moderne bine ca ceva destept de la voi mi-a sters cuvintele amintite. daca nu au fost introduse cum trebuie, faceti-o voi, lexicografilor, dar faceti-o! pt nelamuriri: dagt05hotmail.com Vezi definitia »
cazmá (cazmále), s. f.1. Hîrleț. – 2. Tîrnăcop. – Mr. căzmă. Tc. kazma (Șeineanu, II, 99; Meyer 184; Lokotsch 1145; Ronzevalle 128); cf. ngr. ϰαζμᾶς, ϰασμᾶς, alb. hazmë, bg., sb. kazma. Vezi definitia »
imá, im, vb. I (reg.) 1. A murdări, a mânji cu noroi, cu balegă. 2. (fig.) A întina cu vorba, cu înjurături. 3. (refl.) A se murdări, a se mânji, a se feșteli. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z