Definita cuvantului malacof
MALACÓF, malacofuri, s. n. Crinolină. [Pl. și malacoafe.Var.: malacóv s. n.] – Din fr. malakoff.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu malacof
PANTÓF, pantofi, s. m. Încălțăminte de stradă din piele, din materiale sintetice sau din pânză, care acoperă laba piciorului până la gleznă. – Din germ. Pantoffel. Vezi definitia »
MEZOTRÓF, -Ă adj. (despre organisme) care trăiește pe soluri cu conținut moderat de substanțe nutritive; (despre soluri) cu un asemenea conținut. (< fr. mésotrophe) Vezi definitia »
GIMNOZÓF s.m. v. gimnozofist. Vezi definitia »
CARTOF (‹ germ.) s. m. 1. Plantă din familia solanaceelor, cu flori albe sau violete și cu tulpini subterane îngroșate (tuberculi) de formă rotundă, ovală sau alungită, conținînd 14-27% amidon și vitaminele A, B și C (Solanul tuberosum). Originar din America de Sud, c. a fost introdus în cultură în România la sfîrșitul sec. 18. ♦ Tuberculul acestei plante, folosit în alimentație, în ind. alim. și ca furaj. ♦ Zahăr de cartofi = glucoză obținută din amidonul din cartofi. 2. Cartof dulce = batat. Vezi definitia »
pof! interj. (reg.) cuvânt care redă zgomotul produs de o lovitură puternică, provocată de un obiect tare; buf! Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z