Definita cuvantului maniacal
MANIACÁL, -Ă, maniacali, -e, adj. (Med.) Care se referă la manie (1); caracteristic, propriu pentru manie și pentru maniaci; de maniac. [Pr.: -ni-a-] – Din fr. maniacal.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu maniacal
SEXUÁL, -Ă, sexuali, -e, adj. Care se referă la sex și îl caracterizează; care este privit din punctul de vedere al raportului dintre sexe, care se referă la viața sexuală. [Pr.: -xu-al] – Din fr. sexuel, lat. sexualis. Vezi definitia »
MERIDIONÁL, -Ă I. adj. sudic. ◊ specific țărilor și popoarelor din sud. II. s. m. f. cel care face parte din populația unei țări sudice. (< fr. méridional, lat. meridionnalis) Vezi definitia »
RECITÁL, recitaluri, s. n. Concert al cărui program este susținut de un singur solist; p. ext. (adesea fig.) manifestare artistică susținută de un singur interpret (sau de câțiva). – Din fr. récital. Vezi definitia »
CENTUMVIRÁL, -Ă adj. care se referă, care emană de la centumviri. (< lat. centumviralis, fr. centumviral) Vezi definitia »
ENCEFAL2(O), -ENCEFÁL, -ENCEFALÍE elem. „creier, encefal; cerebral”. (< fr. encéphal/o/-, -encéphale, -encéphalie, cf. gr. enkephalos) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z