Definita cuvantului marginalizat
MARGINALIZÁT, -Ă, marginalizați, -te, adj. 1. (Rar) Care a fost plasat la margine. 2. (Despre oameni) Care nu este apreciat conform pregătirii, capacității, valorii sale, care este subapreciat; care este neglijat, neluat în seamă (pe nedrept). – V. marginaliza.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu marginalizat
INCUBÁT, -Ă, incubați, -te, adj. (Med.; despre organisme) În care a fost infiltrat un agent patogen, pentru a urmări reacția. – V. incuba. Vezi definitia »
DESPOTÁT, despotate, s. n. 1. Demnitatea de despot. 2. Teritoriu guvernat de un despot. – Din fr. despotat. Vezi definitia »
OBTURÁT, -Ă, obturați, -te, adj. (Despre deschizături, tuburi, p. ext. vase sangvine) Care este astupat (temporar); înfundat. – V. obtura. Vezi definitia »
CONTROVERSÁT, -Ă, controversați, -te, adj. Care formează obiectul unei controverse; în controversă, în privința căruia există o controversă. – V. controversa. Vezi definitia »
SPAGÁT s.n. 1. Sfoară groasă cu o împletitură specială. 2. Exercițiu gimnastic de depărtare a picioarelor și de odihnă pe picioarele astfel depărtate până la poziția orizontală. [Var. șpagat s.n. / < germ. Spagat]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z