Definita cuvantului maritim
MARÍTIM, -Ă, maritimi, -e, adj. 1. Care se află la țărmul sau în apropierea mării2. 2. Care este în legătură cu navigația pe mare2. ◊ Putere maritimă = stat care posedă o flotă puternică. [Acc. și: maritím] – Din fr. maritime.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu maritim
MÍNIM2, -Ă, minimi, -e, adj., s. f. 1. Adj. Care are dimensiunile, durata, intensitatea, valoarea etc. cea mai mică; foarte mic, neînsemnat, neglijabil, minimal. 2. S. f. Spec. Cea mai mică valoare pe care o poate avea, într-un anumit interval, o funcție sau o cantitate variabilă. ♦ Centru de joasă presiune atmosferică. 3. S. f. Categorie de greutate la box pentru juniorii între 42 și 45 kg. – Din lat. minimus, fr. minime. Vezi definitia »
MUSELÍM, muselimi, s. m. Locțiitor de guvernator al unui district la turci. – Din tc. müsellim. Vezi definitia »
TAIM s. n. (sport) timp de odihnă la care au dreptul echipele de volei în afara pauzelor dintre seturi. ◊ termen prin care se anunță începutul sau sfârșitul unei reprize de box și al unei perioade de luptă. (< engl. time) Vezi definitia »
FjWim6 <a href=„http://wtozkoiipodz.com/”>wtozkoiipodz</a>, [url=http://utetelbjewux.com/]utetelbjewux[/url], [link=http://gsjstsxlfaml.com/]gsjstsxlfaml[/link], http://rlryfcvwuhyq.com/ Vezi definitia »
sapientísim, sapientísimi, s.m. (înv.) om foarte înțelept. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z