Definita cuvantului modest
MODÉST, -Ă, modești, -ste, adj. 1. Care este lipsit de îngâmfare; p. ext. moderat, cumpătat în purtare, în pretenții. 2. De proporții mici; de valoare sau de importanță redusă; lipsit de strălucire. – Din lat. modestus, fr. modeste, it. modesto.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu modest
RUTIERÍST, rutieriști, s. m. Tractorist care are dreptul de conducere pe șosele. [Pr.: -ti-e-] – Rutier + suf. -ist. Vezi definitia »
CICLÍST, -Ă I. s. m. f. sportiv care practică ciclismul. II. adj. referitor la ciclism. (< fr. cycliste) Vezi definitia »
FOST, -Ă, foști, -ste, adj. (Despre oameni) Care a avut o calitate, o funcție, un rang, un nume etc. pe care nu-l mai are. ♦ De altădată, de pe vremuri, de odinioară. ♦ (Despre lucruri)Care a aparținut în trecut cuiva; care și-a pierdut vechea destinație. ♦ (Substantivat, n.; neobișnuit) Ceea ce s-a petrecut în trecut; faptele trecute. – V. fi. Vezi definitia »
ENDOBLÁST s.n. (Biol.) Endoderm. [Var. entoblast s.n. / < fr. endoblaste]. Vezi definitia »
PERMAFRÓST s.n. Strat de sol înghețat permanent; pergelisol, merzlotă. (cf. germ. Permafrost, fr. permafrost < perma- din engl. permanent și frost (= gheață; înghețat), propus pentru întâia oară în 1943 de către S. W. Muller) [et. și TLF] Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z