Definita cuvantului masa
MASÁ2, masez, vb. I. Tranz. și refl. A (se) aduna în număr mare, în grup compact; a (se) concentra, a (se) îngrămădi. – Din fr. masser.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu masa
DECLASÁ vb. I. refl. a se degrada, a decădea din punct de vedere moral și social; a cădea într-o clasă, într-o categorie inferioară. II. tr. (metal.) a folosi un produs necorespunzător cerințelor într-un scop mai puțin important. (< fr. déclasser) Vezi definitia »
DEZOSÁ vb. tr. a desprinde carnea de pe oase la animalele sacrificate; a scoate oasele de la pește. (< fr. désosser) Vezi definitia »
ambutisa,ambutisez,vb.I.Tranz.A prelucra prin deformare plastica,la cald sau la rece,un semifabricat din tabla pentru a obtine capaceçutii,farfurii etc.-Cf. fr.emboutir Vezi definitia »
comasá (-ez, -át), vb. – A strînge la un loc gospodăriile țărănești. Germ. kommassieren, din lat. commasare. Vezi definitia »
AMBUTISÁ vb. tr. a prelucra prin deformare plastică, la cald sau la rece, un semifabricat plat din metal ori alt material. (după fr. emboutir) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z