Definita cuvantului masacrat
MASACRÁT, -Ă, masacrați, -te, adj. Măcelărit2, exterminat; ucis. ◊ Fig. (Despre lucrări, texte) Stricat denaturat, deformat. – V. masacra.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu masacrat
șmirplát, șmirpláturi, s.n. (reg.) 1. (la pl. sau la sg. cu sens colectiv) felii paralele ale unui strat de cărbune care alunecă pe suprafețele de contact. 2. (la pl.) cărbune sau piatră care este gata să se desprindă de pe pereții galeriei. Vezi definitia »
înluminát s.n. (înv.) V. înlumináre. Vezi definitia »
NEVERTEBRÁT, -Ă adj. Lipsit de coloană vertebrală și de schelet osos intern. // s.n.pl. Diviziune mare a regnului animal, cuprinzând animalele care nu au coloană vertebrală; (la sg.) animal din această diviziune. [< ne- + vertebrat]. Vezi definitia »
înforfoiát, -ă, adj. (reg.; despre felul cuiva de a vorbi, de a se îmbrăca, de a se prezenta) exagerat, extravagant. Vezi definitia »
ERIJÁT, -Ă, erijați, -te, adj. (Despre oameni; urmat de determinări introduse prin prep. „în”) Care își atribuie fără nici un drept o situație, un rol care conferă autoritate, care se dă drept..., care vrea să treacă drept... – V. erija. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z