Definita cuvantului mărgică
MĂRGÍCĂ s. f. v. mărgea.

Sursa: Neoficial
Cuvinte ce rimeaza cu mărgică
CLĂMPĂNEÁLĂ, clămpăneli, s. f. Clămpănit. – Clămpăni + suf. - eală. Vezi definitia »
STRÁȚĂ s.f. Registru contabil în care se înscriu toate operațiile economice ale unei întreprinderi. [< it. strazza, germ. Strazze]. Vezi definitia »
ADAMSÍTĂ s. f. substanță toxică de luptă, iritantă, strălucitoare. (< fr. adamsite) Vezi definitia »
STRICTÚRĂ, stricturi, s. f. (Med.) Strâmtare a unor canale din organism (ca urmare a unor afecțiuni). – Din fr. stricture, lat. strictura. Vezi definitia »
BAGHÉTĂ s.f. 1. Bețișor; vergea, nuielușă. ♦ Bețișor folosit de dirijori pentru conducerea unei orchestre, a unui cor etc.; (fig.) modul de interpretare, talentul unui dirijor. ♦ Bețișor de diferite dimensiuni cu care se lovesc membranele, coardele sau lamele unor instrumente muzicale. ♦ Corpul principal al arcușului. ♦ Dungă colorată care împodobește uneori ciorapii pe partea exterioară a gleznelor. 2. Piesă cilindrică, subțire, a unui mecanism sau a unei mașini. 3. Mulură mică cu secțiune semicirculară, netedă sau decorată, de culoare diferită de cea a mulurii principale, cu care se decorează un element arhitectonic. 4. (Poligr.) Element ornamental, așezat lateral pe o pagină de carte etc. [< fr. baguette, cf. it. bacchetta]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z