Definita cuvantului devotament
DEVOTAMÉNT s. n. Atașament sincer față de o persoană sau față de o cauză și hotărârea de a o servi în orice împrejurare și fără rezerve; abnegație. – Din fr. dévouement (după devota).

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu devotament
DILETÁNT, -Ă s. m. f. cel care se ocupă de o știință, artă sau tehnică numai din plăcere, fără a fi profesionist ori specialist; amator. ◊ (peior.) cel care îndeplinește o activitate în mod neglijent și fantezist, neavând o pregătire de specialitate satisfăcătoare. (< fr. dilettante) Vezi definitia »
RULMÉNT s.m. 1. Piesă de mașină compusă din două inele concentrice separate prin bile sau role cu aceleași dimensiuni, care transformă mișcarea de alunecare în mișcare de rostogolire. 2. Fond de rulment = materiile prime și celelalte materiale necesare procesului de producție, precum și mijloacele bănești necesare funcționării continue a unei întreprinderi. [< fr. roulement]. Vezi definitia »
COAGULÁNT, -Ă, coagulanți, -te, adj., s. m. (Substanță, agent) care are proprietatea de a produce coagularea. [Pr.: co-a-] – Din fr. coagulant. Vezi definitia »
ORNÁNT, -Ă adj. care împodobește. (< fr. ornant) Vezi definitia »
DECOLORÁNT, -Ă adj., s. m. (substanță, agent fizic) care decolorează. (< fr. décolorant) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z