Definita cuvantului externat
EXTERNÁT, -Ă, externați, -te, adj. Care a ieșit din spital. – V. externa.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu externat
CADENȚÁT, -Ă, cadențați, -te, adj. (Adesea adverbial) Executat în cadență, în tact; ritmat. – V. cadența. Vezi definitia »
CALAFÁT s. n. Câlți sau cârpe destrămate îmbibate cu catran, cu care se astupă crăpăturile la bordajele și la punțile de lemn ale navelor. – Din tc. kalafat. Vezi definitia »
FRUSTRAT~Ă~ȚI, 1.nu există cuvantul in dex.2,dacă totusi cineva te-a botezat „frustrat“-demitizarea acestui cuvant este: 1,Frustrati suntem cu toții.-dar mai mult *frustrat este (1)taciturnul(omul care tace) si mai puțin *frustrat este (2)vorbarețul(omul care vorbește)-mai ales dacă acesta are și ceva de transmis celor din jurul lui.(oamenilor in special) A.P. Vezi definitia »
CERTIFICÁT s. n. act oficial prin care se certifică, se atestă ceva. (< fr. certificat, lat. certificatum) Vezi definitia »
FASTIGIÁT, -Ă adj. (despre arbori) cu ramurile îndreptate în sus, paralel cu trunchiul. ◊ (despre pedunculi florali) care pornesc de la diferite niveluri, ajungând aproximativ la același nivel. (< fr. fastigié) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z