Definita cuvantului frecventa
FRECVENTÁ, frecventez, vb. I. Tranz. A merge des2, sistematic, cu regularitate într-un anumit loc. ♦ Spec. (Franțuzism) A vizita deseori pe cineva. – Din lat. frequentare, fr. fréquenter.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu frecventa
GRAVITÁ, gravitez, vb. I. Intranz. A fi sau a se mișca în câmpul de gravitație al altui corp. ♦ Fig. A evolua, a avea loc, a trăi în jurul sau în vecinătatea (și sub influența) cuiva sau a ceva. – Din fr. graviter. Vezi definitia »
ANTOFAGASTA, oraș în Chile, port la Oc. Pacific; 204,6 mii loc. (1986). Port de tranzit pentru Bolivia, de care este legat printr-o cale ferată. Expl. de argint și salpetru. Tricotaje, prelucr. metalelor, acid sulfuric, produse alim. (făină de pește). Universitate. Vezi definitia »
DEPIGMENTÁ vb. I. tr., refl. (Despre piele) A-și pierde culoarea. [Cf. fr. dépigmenter]. Vezi definitia »
SELECTÁ vb. I. 1. tr. A selecționa. ♦ A-și arăta preferința, a distinge. 2. intr. (Despre un radioreceptor) A recepționa clar diferitele unde sonore, diferitele posturi de emisiune; a fi selectiv. ♦ tr. A regla în așa fel un aparat de radiorecepție, încât undele apropiate ca lungime să nu deranjeze audiția. [< selecție, selector, cf. germ. selektieren]. Vezi definitia »
apreta, apretez, vb. 1. a bate. 2. a fura Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z