Definita cuvantului autoatelier
AUTOATELIÉR, autoateliere, s. n. Atelier mobil folosit la depanări și reparații de vehicule. [Pr.: a-u-to-a-]- Auto2 + atelier.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu autoatelier
Mamifer carnivor de talie mare din familia felinelor, cu corpul acoperit cu blană scurtă de culoare gălbuie și cu o coamă bogată în jurul capului, deosebit de puternic, care trăiește în Africa și în Asia meridională. Vezi definitia »
BECÉR, beceri, s. m. Vechi dregător domnesc însărcinat cu supravegherea bucătăriei domnești; p. ext. Bucătar domnesc. – Beci + suf. -er. Vezi definitia »
TÉNDER, tendere, s. n. Vehicul de cale ferată, cuplat direct cu o locomotivă cu abur sau făcând corp comun cu aceasta, care servește la depozitarea și la transportul combustibilului și apei necesare funcționării locomotivei. – Din fr. tender. Vezi definitia »
PENTEMIMÉR, -Ă adj. (despre cezură) care se găsește după a cincea jumătate de picior. (< fr. pentémimère) Vezi definitia »
CRUPIÉR s.m. Cel care conduce jocurile de noroc în stabilimentele publice, care adună banii câștigați și plătește câștigurile jucătorilor. [Pron. -pi-er. / < fr. croupier]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z