Definita cuvantului sarong
SARÓNG, saronguri, s. n. Îmbrăcăminte malaieză de forma unei fuste lungi și strâmte, purtată de bărbați și de femei. – Din fr. sarong.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu sarong
LÚPING s. n. evoluție acrobatică în care un avion descrie o buclă în plan vertical. (< engl., fr. looping) Vezi definitia »
CLÍPING s. n. (hochei) aruncarea pe gheață a unui jucător în fața celui care conduce atacul pentru a-l împiedica să mențină pucul. (< engl. clipping) Vezi definitia »
KALÓNG s.m. Cel mai mare liliac din lume, care trăiește în Asia tropicală, ziua dormind în arbori, agățat cu capul în jos, și seara deplasându-se în plantații pentru a se hrăni cu fructe. (cf. amer. kalong < cuv. indonez. liliac) Vezi definitia »
BUMERÁNG s.n. Armă de vânătoare din lemn, folosită de australieni, având o formă specială de baston îndoit, care, aruncată, revine singură la locul de pornire. [Pl. -guri. / < fr. boumerang, engl. bumerang, germ. Bumerang < cuv. australian]. Vezi definitia »
sfărșáng s.n. 1. (înv.) interval de timp între între două posturi ortodoxe; câșlegi. 2. (reg.) moroi, strigoi, vârcolac, pricolici. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z