Definita cuvantului fosilizare
FOSILIZÁRE, fosilizări, s. f. Acțiunea de a se fosiliza și rezultatul ei; ansamblu de fenomene fizice, chimice și biologice care intervin după moartea unui organism și care fac posibilă conservarea lui în straturile geologice. – V. fosiliza.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu fosilizare
pregatire profesionala Vezi definitia »
a pune pe picioare expr. (d. o afacere) 1. a începe, a iniția. 2. (d. o unitate economică) a redresa. 3. (d. un bolnav) a vindeca, a lecui. Vezi definitia »
There are tantalizing hints <a href=„http://zocor.ca.cx/ ”> zocor </a> and [url=http://plavix.ca.cx/]plavix[/url] http://flomax-pills.ca.cx/ <a href=„http://zocor.ca.cx/ ”> zocor </a> and [url=http://plavix.ca.cx/]plavix[/url] http://flomax-pills.ca.cx/ <a href=„http://zocor.ca.cx/ ”> zocor </a> and [url=http://plavix.ca.cx/]plavix[/url] http://flomax-pills.ca.cx/ Vezi definitia »
sudițíre, sudițíri. s.f. (înv.) calitate de sudit; sudiție. Vezi definitia »
IMOBILIZÁRE s.f. Acțiunea de a imobiliza și rezultatul ei. ♦ Metodă terapeutică prin care se imobilizează unul sau mai multe segmente ale corpului. ◊ (Ec.) Imobilizare de fonduri = scoatere din circuitul normal a unei părți din fondurile unităților economice printr-o gospodărire defectuoasă. [< imobiliza]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z