Definita cuvantului parașutist
PARAȘUTÍST, -Ă, parașutiști, -te, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Persoană specializată în lansarea cu parașuta. 2. Adj. (Rar) Care este caracteristic parașutismului sau parașutistului sau care aparține acestora. – Din fr. parachutisme.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu parașutist
Comunist peren, ascuns în România, de prin 1946 și pâna în prezent. Este fara de moarte. Poporul român nu are scapare. E mai rau ca vampirii(aia sug doar sange), criptocomunistul suge toata vlaga, toata viata din romani. Spera sa-i transforme pe toti românii intr-un biet popor de saraci pe care sa ii conduca usor.În parcursul a 20 de ani aproape a reusit. Sinonime:securist, brav militian, drag tovaraș, fost securist, fost militian acum milițist, fost brav tovaras(membru convins al CC al RSR) -actualmente mare domn, prin vreun partid sau in parlamentul României. Vezi definitia »
GRAMATÍST s.m. 1. Învățător (care preda alfabetul) în școlile elementare din Atena și Roma antică. 2. Profesor, specialist în gramatică. [Cf. it. grammatista, fr. grammatiste, gr. grammatistes]. Vezi definitia »
TROFOBLÁST s. n. 1. strat periferic cu funcție de nutriție, care înconjură blastomerii. 2. mugur embrionar în oul mamiferelor, la sfârșitul segmentării. (< fr. trophoblaste) Vezi definitia »
TRANSFORMÍST, -Ă, transformiști, -ste, s. m., adj. 1. S. m. Adept al transformismului. 2. Adj. Care aparține transformismului, privitor la transformism. – Din fr. transformiste.. Vezi definitia »
PRECAPITALÍST, -Ă adj. Anterior apariției capitalismului. [< pre- + capitalist]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z