Definita cuvantului pardon
PARDÓN interj., s. n. 1. Interj. Iertați-mă! scuzați! ♦ (Ca protest) Ba nu (e așa)! să avem iertare! 2. S. n. (Înv.) Absolvire, scutire (de o pedeapsă sau de o obligație); iertare: scuză. – Din germ. Pardon, fr. pardon.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu pardon
MELÓN s.n. (Rar) Pălărie tare de fetru cu borurile întoarse în sus; gambetă. [< fr. melon]. Vezi definitia »
FERMIÓN s.m. Denumire generică dată particulelor elementare cu spin semiîntreg (electronul, protonul, neutronul etc.). [Cf. Férmi – fizician italian]. Vezi definitia »
MEDALIÓN s.n. În gastronomie, felie de formă rotundă sau ovală de carne (mușchi sau mușchiuleț de vițel sau de porc), de piept de pasăre, de pește, de crustacee sau de ficat de gâscă. Vezi definitia »
garsón (garsóni), s. m. – Chelner, ospătar. Fr. garçon. Este barbarism, chiar dacă apare în literatură de la Filimon. – Der. garsonieră, s. f., din fr. garçonnière. Vezi definitia »
BATESON [béitsn], Gregory (1904-1980), antropolog american. A aplicat conceptele teoriei comunicației în domeniul psihiatriei, în vederea explicării cauzelor schizofreniei. Op. pr.: „Comunicarea”, „Trepte spre o ecologie a spiritului”. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z