Definita cuvantului păgubitor
PĂGUBITÓR, -OÁRE, păgubitori, -oare, adj. Care aduce sau provoacă o pagubă sau un prejudiciu; stricător, dăunător. Păgubi + suf. -tor.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu păgubitor
LÉCTOR1, -Ă, lectori, -e, s. m. și f. 1. Grad în unele instituții de învățământ superior, mai mare decât asistentul și mai mic decât conferențiarul; persoană care are acest grad. 2. Membru al unui lectorat (2). 3. (Ieșit din uz) Persoană care ținea lecții sau care conducea seminariile în învățământul politic, în universitățile populare etc. – Din germ. Lektor. Vezi definitia »
păsătór, păsătoáre, adj. (înv. și reg.) căruia îi pasă, care se îngrijorează; grijuliu, sensibil. Vezi definitia »
RETRANSMIȚĂTÓR s. n. (telec.) aparat care retransmite automat semnalele pe care le primește. (după fr. retransmitteur) Vezi definitia »
AVIATÓR, -OÁRE, aviatori, -oare, s. m. și f. Persoană care pilotează un avion sau care face parte din echipajul unui avion (ori al altei aeronave mai grele decât aerul). [Pr.: -vi-a-] – Din fr. aviateur. Vezi definitia »
TRIMOTÓR, trimotoare,adj. (În sintagma) Avion trimotor (și substantivat, n.) = avion cu trei motoare. – Din fr. trimoteur. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z