Definita cuvantului pedicuță
PEDICÚȚĂ, pedicuțe, s. f. (Bot.) Brădișor (2). – Piedică + suf. -uță.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu pedicuță
VITROCERAMICĂ, vitroceramici s.f. 1. Tip de ceramică ce are caracteristici similare sticlei, fiind foarte rezistentă la temperaturi înalte și la schimbări bruște de temperatură. 2. Prin extensie, aragaz ce are o placă vitroceramică. – Cuvânt compus: vitro (prefixul cult pentru sticlă) + ceramică. SURSĂ: http://www.wordreference.com Vezi definitia »
TURÉLĂ s. f. 1. dispozitiv blindat orientabil pe o navă de luptă, pe un tanc, avion etc., în care sunt așezate tunuri, mitraliere sau alt armament greu. 2. (cinem.) parte a camerei de luat vederi care asigură o schimbare rapidă a obiectivelor. (< fr. tourelle) Vezi definitia »
metaliteratúră s. f. Literatură despre literatură. (< meta- + literatură) Vezi definitia »
OSTREICULTÚRĂ, ostreiculturi, s. f. Ramură a zootehniei care se ocupă cu cultura stridiilor. [Pr.: -tre-i-] – Din fr. ostréiculture. Vezi definitia »
LACÚNĂ, lacune, s. f. Spațiu gol în interiorul unui corp; gol, lipsă în continuitatea, în integritatea unui lucru. ♦ Întrerupere involuntară și penibilă într-un text, în înlănțuirea unor fapte, a unor idei. ♦ Fig. Ceea ce lipsește pentru ca un lucru să fie bun, desăvârșit. – Din fr. lacune, lat. lacuna. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z