Definita cuvantului antifilozofic
ANTIFILOZÓFIC, -Ă, antifilozofici, -ce, adj. Împotriva filozofiei; care este nepotrivit cu filozofia. – Din fr. antiphilosophique.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu antifilozofic
AMÍLIC adj. alcool ~ = alcool aciclic saturat din pentan; pentanol. (< fr. amylique) Vezi definitia »
SALICÍLIC adj. (În sintagma) Acid salicilic = preparat chimic pe bază de fenol, în formă de cristale albe, întrebuințat în medicină, în industria coloranților și a conservelor alimentare. – Din fr. salicylique. Vezi definitia »
CÓMIC, -Ă, comici, -ce, adj., subst. 1. Adj. Care aparține comediei1, de comedie, relativ la comedie. ♦ Care provoacă râsul; hazliu, ridicol. 2. S. m. Actor care interpretează roluri de comedie1. 3. S. n. Categorie estetică în a cărei sferă intră actele, situațiile sau personajele din viață sau din artă care provoacă râsul; ceea ce constituie temeiul ridicolului; parte hazlie, element sau efect comic, notă ridicolă pe care o reprezintă ceva sau cineva. – Din fr. comique, lat. comicus. Vezi definitia »
ORGANOGRÁFIC, -Ă adj. Referitor la organografie; structural. [Cf. fr. organographique]. Vezi definitia »
TELÚRIC, -Ă adj. 1. referitor la pământ, pământesc, terestru. ♦ curent ~ = curent electric care circulă prin sol. 2. care conține telur. ♦ acid ~ = acid foarte slab obținut prin oxidarea telurului cu acid cloric. (< fr. tellurique) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z