Definita cuvantului antischeting
ANTISCHÉTING, antischetinguri, s. n. Dispozitiv de reglaj la pick-up-urile moderne pentru compensarea forței centripete. [Scris și antiskating] – Din engl. antiskating.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu antischeting
CLÍRING s. n. sistem de plată (în comerțul exterior) prin compensarea reciprocă a creanțelor și obligațiilor. (< engl., fr. clearing) Vezi definitia »
RING1 s. n. 1. platformă pătrată împrejmuită cu coarde, unde se desfășoară meciurile de box. ◊ platformă într-un local, pe care se dansează. 2. (text.) mașină pentru întinderea tortului, pentru răsucirea firului și înfășurarea lui pe țevi. 3. inel de metal fixat de peretele unui chei și servind la amararea navelor. 4. șosea, stradă circulară în jurul unui oraș sau al unei părți a lui. (< fr., engl. ring) Vezi definitia »
LÍSTING, listinguri, s.n. Document editat sub forma unei liste și realizat cu ajutorul calculatorului pe hartie perforată (pliabilă sau rulou); rezultatul unei listări. – Din engl. listing. Vezi definitia »
RÓLGANG, rolganguri, s. n. Transportor cu rulouri folosit în industria constructoare de mașini la deplasarea pieselor de la un loc de muncă la altul și în industria metalurgică la deplasarea laminatelor. – Din germ. Rollgang. Vezi definitia »
SWING, swinguri, s. n. 1. Lovitură laterală dată la box cu brațul ușor arcuit. 2. Numele unui dans modern, cu ritm și mișcări rapide; melodie după care se execută acest dans. ♦ Manieră de execuție a muzicii de jaz, caracterizată printr-o mare suplețe, prin sincope, ritm legănat etc. [Pr. sŭing] – Din fr., engl. swing. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z