Definita cuvantului penticostal
PENTICOSTÁL, -Ă, penticostali, -e, s. m. și f. Adept al unei secte creștine care a apărut inițial în SUA și s-a răspândit și în Europa. – Din engl. pentecostal.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu penticostal
ROSTRÁL, -Ă adj. (Despre elemente arhitecturale sau obiecte de artă) În forma unei nave antice. ♦ Coloană rostrală = coloană ornată cu vârfuri de nave sculptate în piatră. [Cf. fr. rostral, lat. rostralis]. Vezi definitia »
SEPTENÁL, -Ă adj. care durează șapte ani, la fiecare șapte ani. ◊ (s. n.) plan care se întinde pe o perioadă de șapte ani. (< fr. septennal, lat. septenalis) Vezi definitia »
REFERENȚIÁL, -Ă I. adj. 1. care se referă la ceva; care constituie un sistem de referință. 2. referitor la referență, de referire. II. s. n. 1. (mat.) mulțime de elemente care formează un sistem de referință. 2. ansamblu de elemente legate într-un sistem. (< fr. référentiel, engl. referential) Vezi definitia »
CVADRIPETÁL, -Ă adj. Care are patru petale. [Var. cuadripetal, -ă adj. / < fr. quadripétale]. Vezi definitia »
JURISPRUDENȚIÁL, -Ă, jurisprudențiali, -e, adj. (Livr.) Care aparține jurisprudenței, de jurisprudență. [Pr.: -ți-al] – Din fr. jurisprudentiel. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z