Definita cuvantului viking
VÍKING, vikingi, s. m. Nume dat războinicilor, navigatorilor și negustorilor scandinavi care au întreprins, între secolele VII și X, numeroase expediții în Europa și în America de Nord. – Din fr. viking.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu viking
WÍNDOW-DRÉSSING s.n. (Fin.) Metodă practicată de băncile occidentale care, pentru a-și prezenta bilanțul anual cu mai multe depuneri și cu mai multe active la alte bănci, depun una la alta sume care în primele zile ale anului următor sunt retrase. (din engl. window dressing) Vezi definitia »
SPIDLING SPÁI-/ s. n. nume dat unor tăvițe de polistiren expandat, cu lăcașuri în formă de piramidă răsturnată, pentru răsaduri de legume sau flori. (< engl. spidling) Vezi definitia »
CAMPING [CHÉM-PING] s. n. loc amenajat cu corturi, baracamente sau căsuțe pentru turiști. (< engl. camping) Vezi definitia »
BARLÓNG, -Ă adj. Mai lung într-o parte decât în alta. ◊ (Arhit.) Plan barlong = planul dreptunghiular al unei travee, în cadrul căruia o travee a navei principale corespunde unei travee a navelor laterale. [< fr. barlong]. Vezi definitia »
Beijíng (bei-) (înv.) Pékin s. propriu n. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z