Definita cuvantului plasament
PLASAMÉNT, plasamente, s. n. 1. Investire a unei sume de bani într-o întreprindere, într-o afacere etc., cu scopul de a obține un câștig; plasare. 2. Faptul de a găsi, de a procura cuiva o slujbă, un post; postul, serviciul, slujba, locul în care cineva este plasat. 3. (Sport) Așezare, situare a unui jucător în locul cel mai potrivit pe teren pentru a face față cu ușurință și cu eficacitate la acțiunile adversarului. – Din fr. placement.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu plasament
HIDRATÁNT, -Ă adj. Care hidratează. ◊ Loțiune hidratantă = loțiune folosită în cosmetică pentru a reda epidermei conținutul său în apă. [Cf. fr. hydratant]. Vezi definitia »
PERDÁNT, -Ă, perdánți, -te, adj., s.m. și f. (Cel) care pierde într-o competiție, într-un proces. (< fr. perdant) Vezi definitia »
AFRÓNT s.n. Insultă în public; jignire, ultragiu; dezonoare. [Pl. -turi. / < fr. affront]. Vezi definitia »
QUOTIÉNT s.n. Rezultat al unei diviziuni; cât. ◊ Quotient intelectual = raport între vârsta mentală și cea reală a unui copil; quotient respiratoriu = raport între volumul de bioxid de carbon eliminat și cel de oxigen absorbit în același timp de un organism animal sau vegetal. [Pr.: cvo-] (din fr. quotient, lat. quotiens) Vezi definitia »
INTEGRÁNT s.n. (Mat.) Funcție de integrat. [< fr. intégrant]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z