Definita cuvantului banditește
BANDITÉȘTE adv. Ca bandiții; tâlhărește. – Bandit + suf. -ește.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu banditește
CAUSTICITÁTE s.f. 1. Calitatea unei substanțe de a fi caustică. 2. (Fig.) Tendința sau faptul de a ironiza cu răutate. [Pron. ca-us-. / cf. fr. causticité]. Vezi definitia »
CONTRARIETÁTE s. f. 1. Stare de surprindere neplăcută, provocată de o împotrivire, de o contrazicere. 2. Raport logic între două noțiuni sau judecăți care se exclud reciproc, dar care pot fi înlăturate ambele în favoarea unei a treia noțiuni sau judecăți. [Pr.: -ri-e-] – Din fr. contrariété. Vezi definitia »
INEGALITÁTE s.f. 1. Lipsă de egalitate, neegalitate; disproporție. 2. (Mat.) Relație între două valori care nu sunt egale. [Cf. fr. inégalité]. Vezi definitia »
STABILITÁTE s.f. 1. Însușirea lucrurilor stabile; echilibru, statornicie, solidaritate. ♦ Proprietate a unui corp de a-și menține poziția sau de a reveni în poziția inițială când este deplasat din această poziție. 2. Faptul de a-și păstra locul; fixitate. [Cf. it. stabilità, lat. stabilitas, fr. stabilité]. Vezi definitia »
GRANULOZITATE s. f. StructurĂ? a unui material mineral granular privit din punctul de vedere al mĂ?rimii granulelor din care este format. -Din fr. GranulositĂ? Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z