Definita cuvantului plătitor
PLĂTITÓR, -OÁRE, plătitori, -oare, adj., s. m. și f. (Persoană) care efectuează o plată, care plătește; platnic. – Plăti + suf. -tor.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu plătitor
HIDROMETEÓR, hidrometeori, s. m. Produs de condensare a vaporilor de apă din atmosferă. [Pr.: -te-or] – Din fr. hydrométéore, germ. Hidrometeore. Vezi definitia »
ASCENSÓR s.n. Cabină sau platformă care transportă oameni și materiale în sus și în jos într-o clădire cu mai multe etaje, într-o mină etc.; lift. [< fr. ascenseur]. Vezi definitia »
ANALIZATÓR s. m. aparat al sistemului nervos, compus dintr-un organ de simț, din nervi și centrii corespunzători din scoarța cerebrală. (după fr. analyseur) Vezi definitia »
SUPRACONDUCTÓR, -OÁRE, supraconductori, -oare, adj., s. m. (Material) care prezintă supraconductibilitate, care a fost adus în această stare. – Din fr. supraconducteur. Vezi definitia »
AMBASADÓR, -OÁRE, ambasadori, -oare, s. m. și f. Reprezentant diplomatic cu rangul cel mai înalt. ♦ Persoană trimisă cu o misiune specială pe lângă un stat sau un for internațional. – Din fr. ambassadeur. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z